Lehet kérdezni :)

                           Nos én is csináltam ask.fm-et ,lehet kérdezni :) KATT!

                                            Írta:berni / 2013.01.26 idő:9:49

Bárátok!! Holly and Wiwi,Maya ♥

Istenem ! nem is tudom hol kezdjem :/ szertlek titeket csajok !!♥ komolyan amit értem tesztek nap mint nap az már sok :) tegnap baromi jól esett a lelki fröcss ,jó volt hallni azt hogy ez veletek is meg történt,remélem a közel jövőben talákozunk élőben is <3 addig is ti vagytok a L.B-im ♥ Amúgy ez a gif annyira cool :) igaz?

                                            Írta:berni / 2013.01.24 idő:15:26

Selena NYlon magazin képei :) felírat nélkül

Wááááá!! megint itt, nem tudom mi van velem XD de most jó kedvem van :) Kicsit uncsiztam és megláttam ezt a képet ^^ rögtön tudtam hogy ebből muszáj ki vennem a felíratot ,így hát sikerült is az eredmény szerintem magáért beszél :)) Hamarosan png áradat .

                                            Írta:berni / 2013.01.23 idő:14:25

Nem bírom tovább,Help me!!!!!!

Sziasztok! bocs hogy most blogolok tudom hogy ez elvileg grafikás oldal de kikel magamból írnom.Kezdjük ott hogy most már L.B sincs az az Legjobb barátnőm.Miért is? azért mert szépen hátba szúrt.Ez úgy volt, hogy elmondtam neki a legnagyobb titkom amit ő tovább adót a legnagyobb ellenségemnek Dórának aki most ezen csámcsog és elakarja lopni a pasim a mellesleg sikerült is neki. Mert még aznap közösen szakítottunk.Tudjátok mi fáj a legjobban?? az hogy még ő kért arra hogy ne mondjam el senki másnak a titkom ,úgy elegem van belőle most már mindig azt mondja ha hibát követ el megbánja na ez látszik is -.-most pedig betelta pohár ,Soha többé nem akarom látni őt személy szerint Szandi akit gondolom sókötők ismer.Ezek utána már nem tudok megbízni benne ,kitudja mennyi titkom mondta már el másnak. De most komolyan miért pont Dórának hisz mindenki tudja hogy r*banc én mellé ég és a föld vagyok.Ráadásul nagyon úgy fest hogy megműtenek a pajzs mirigyeimmel mert mostanság nagyon fájnak elsőnek azt hittük hogy a fogam csinálja mind ezt de fogorvosom meg erősítette hogy semmi baj a fogaimmal.Remélem sikerül el kerülnöm a kést és ismét írnak fel nekem gyógyszer ^^ ha ez sem lenne elég holnap kora reggel orvos mert beteg vagyok tudjátok torok fájás valamit köhögés így tehát az egész hetet itthon lógtam .De jól esett ezt most mind le írnom, amúgy ti kinek adtok igazat ebben a barátnős témában.Nekem vagy Szandinak? vagy csak én reagálom túl a dolgot?...

U.I:ugye milyen cuki ezen a giffen Justin xddd ♥

                                            Írta:berni / 2013.01.23 idő:13:22

Psd fejléc+átalakítás ;)

                                            Írta:berni / 20:01 perckor